Problem z podskakującą/falującą maską - jak wyregulować
Problem z podskakującą/falującą maską - jak wyregulować
Czy ktoś z was miał takie dziwne wrażenie, że maska mu się zaraz otworzy podczas jazdy? Bo ja odczuwam lekki dyskomfort jak na nią patrzę... Co dziwniejsze podskakuje tylko z jednej strony, jakieś pomysły? Od razu mówię, że wszystkie gumowe odboje są i raczej są dobrze wyregulowane.
Ja też mam magiczny sposób, żeby przestała skakać:P
Ale zanim ją zakołkuję serio chętnie poznam twój patent:P I mam nadzieję, że nie piszesz o przyklejeniu jej do żebrowania, myślałem jeszcze o jakichś owiewkach miedzy maską a reflektorem, ale też nie wierzę w skuteczność takiego patentu...
Nie wstydź się, napisz bo nie chcę zrobić czegoś głupiego puki nie poznam innych opcji.
Wiesz co zrobiłem ostatnio:P:P
Ale zanim ją zakołkuję serio chętnie poznam twój patent:P I mam nadzieję, że nie piszesz o przyklejeniu jej do żebrowania, myślałem jeszcze o jakichś owiewkach miedzy maską a reflektorem, ale też nie wierzę w skuteczność takiego patentu...
Nie wstydź się, napisz bo nie chcę zrobić czegoś głupiego puki nie poznam innych opcji.
Wiesz co zrobiłem ostatnio:P:P