Jakie koszta przy SWAPIE??
Jakie koszta przy SWAPIE??
Witam
Chcialbym zapytac jakie mniej wiecej koszta wychodza przy swapie, mam Kadetta B i chcialbym w przyszlosci miec 2.0 CIHA ale pozostac na malym moscie , na jakie koszta musze sie przygotowac i czy jest wogole ktos kto by sie podjal zrobienia tego bo ja zabardzo niemam gdzie i niewiem jak noi oczywiscie ile taka usluga by kosztowala
Pozdrawiam
Chcialbym zapytac jakie mniej wiecej koszta wychodza przy swapie, mam Kadetta B i chcialbym w przyszlosci miec 2.0 CIHA ale pozostac na malym moscie , na jakie koszta musze sie przygotowac i czy jest wogole ktos kto by sie podjal zrobienia tego bo ja zabardzo niemam gdzie i niewiem jak noi oczywiscie ile taka usluga by kosztowala
Pozdrawiam
Kadett B 1.2 1969
Jak komus sie plotaja jakies czesci do B to czekam na kontakt
- Marcin_CQP
No dobra marcin a jakie koszta by to byly zakladajac ze graty takie jak silnik ,skrzynia ,chlodnica ,wal itp. sa juz skompletowane ?? chodzi mi ile za to bys sobie policzyl bo mam coraz wieksza ochote na jakies 2.0 moze w przyszlym roku by sie cos zadzialalo jakbym skompletowal powoli graty i moze jeszcze napisz co jeszcze potrzebne zakladajac ze skrzynia 4 i most zostaje
Kadett B 1.2 1969
-
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2007, 22:58 przez Mrozu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Jak się chce to można. Tak most z ascony wygląda w moim City. Jeśli masz B na zawiasie piórowym (tzw. B1), to będzie trudniej.
Różnice w mocowaniu amorów w obu mostach (inna jest także srednica rur osłaniających):
Prace zwieńczyła odrobina 'glupoty' :
P.S. Z całym szacunkiem dla Mroza (za to co zrobił z kadziem po WicieC) stwierdzam, że niestety nie powinien pić i pisać w tym samym czasie
Różnice w mocowaniu amorów w obu mostach (inna jest także srednica rur osłaniających):
Prace zwieńczyła odrobina 'glupoty' :
P.S. Z całym szacunkiem dla Mroza (za to co zrobił z kadziem po WicieC) stwierdzam, że niestety nie powinien pić i pisać w tym samym czasie