Od czego reperaturki błotników?????
- kogan77
- Marka: Opel
- Silnik: 1.8 S
- Rok produkcji: 1976
- Kontaktowanie:
Od czego reperaturki błotników?????
Hallo eksperci !!!
Chciałbym poszerzyć tylne i przednie błotniki. Czy oprócz wynalazków FORESTA dotyczących wstawiania reperaturek od GALFA w tylnym błorniku, ktos ma jeszcze jakies doświadczenia jesli chodzi o przód??
Zagadnienie dotyczy zwłaszcza wykorzystania reperaturek oryginalnych od innych modeli. Kombinacje z górnyą krawędzią np wiadra podarujmy sobie
Proszę o żywą dyskusję
Chciałbym poszerzyć tylne i przednie błotniki. Czy oprócz wynalazków FORESTA dotyczących wstawiania reperaturek od GALFA w tylnym błorniku, ktos ma jeszcze jakies doświadczenia jesli chodzi o przód??
Zagadnienie dotyczy zwłaszcza wykorzystania reperaturek oryginalnych od innych modeli. Kombinacje z górnyą krawędzią np wiadra podarujmy sobie
Proszę o żywą dyskusję
-
- Silnik: c20xe
- Rok produkcji: 1977
- Gadu-Gadu: 7000001
Mnie czeka zakładanie mostu od manty,ktory jak wiadomo jest szerszy.Reperaturki tylne tez bede wymieniał,i sie zastanawiam czy oryginalne ok kadetta zakładać i ewentualnie zaginać rant czy od czegoś innego?Koła z tyłu beda jakies 7 albo 8 cali jak sie cos trafi,duzo zalezy od et ,no ale moze ktos mimo to pomoze
manta a poszukiwana:)
- Luz
- Silnik: 2.2 1.2 2.0N
- Rok produkcji: 1978 1977 1976
- Gadu-Gadu: 421817
- Kontaktowanie:
można też wspawać 2 reperaturki połączone od..... bobla, malacza, bobsleja, bąka, pierdziela-zwał jak zwał
Takie rozwiązanie zastosował kolega z Murowanej Gośliny w swoim niebieskim caravanie (gdzieś były jego foty ze skoja)
Gdyby mi właściciel tego nie powiedział to sam bym nie wpadł na to, wyglądało to całkiem znośnie i ładnie poszerzało
Takie rozwiązanie zastosował kolega z Murowanej Gośliny w swoim niebieskim caravanie (gdzieś były jego foty ze skoja)
Gdyby mi właściciel tego nie powiedział to sam bym nie wpadł na to, wyglądało to całkiem znośnie i ładnie poszerzało