Monza wypadające biegi
-
- Marka: opel
- Silnik: 2.0 115km
- Rok produkcji: 1984
Monza wypadające biegi
Witam, wszystkich kolegów, Mam na imię Piotrek i zastanawiam się na kupnem Monzy z 1984r 2.0 115km. Jednak sprzedający twierdzi że biegi wchodzą luźno i czasem wypadają. Czy to poważny problem? Jak droga jest naprawa/wymiana skrzyni? Czy to duże koszty? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Dodam iż będzie to mój pierwszy klasyczny opel i nie chciałbym wpaść na minę
- kogan77
- Marka: Opel
- Silnik: 1.8 S
- Rok produkcji: 1976
- Kontaktowanie:
Re: Monza wypadające biegi
Defekt / uszkodzenie skrzyni biegów, nie upoważnia do stosowania terminu "MINA"
Inaczej mówiąc, to detal.
Wypytaj się na tym forum o dostępność tego elementu, następnie kup Monzę ( osobiście uważam, że powinieneś bez względu na to zakupić to auto, bo to najlepsza inwestycja finansowa w dzisiejszych czasach. Tylko zyskasz w perspektywie niedługiego czasu ), a następnie zapraszamy Cie do tego zacnego grona Oplowskiej Braci.
Inaczej mówiąc, to detal.
Wypytaj się na tym forum o dostępność tego elementu, następnie kup Monzę ( osobiście uważam, że powinieneś bez względu na to zakupić to auto, bo to najlepsza inwestycja finansowa w dzisiejszych czasach. Tylko zyskasz w perspektywie niedługiego czasu ), a następnie zapraszamy Cie do tego zacnego grona Oplowskiej Braci.
-
- Marka: Opel
- Silnik: c30NE/1,2s/c20xe/c18xe
- Rok produkcji: 1979/1976/1992/1993
- Gadu-Gadu: 8719205
Myślę że temat zakupu skrzyni do Monzy 2.0 graniczy z cudem... Nie wiem jak naprawa może da się zdobyć części za euro:)
Żyje się po to żeby jeździć...Jeździ się po to aby żyć...
- baro
- Silnik: 2,0 cih
- Rok produkcji: 1981
- Gadu-Gadu: 59128
ale jaka tam jest skrzynia w tej moni 5tka ??? ja chętnie kupię monze w automacie skrzynia może być nawet uszkodzona
- baro
- Silnik: 2,0 cih
- Rok produkcji: 1981
- Gadu-Gadu: 59128
za wypadające biegi mogą odpowiadać synchronizatory lub wytarte wodziki trzeba sprawdzić moze są luzy na łączeniu lewarek skrzynia może poduszka być wywalona i skrzynia opadła i biegi mają problem
Wróć do „Allegro, Ebay i inne 'okazje' ;-)”