Witam wszystkich szanownych forumowiczów
W związku z tym, że od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem rezygnacji z Kadetów C - jeden z roku 1977 zarejestrowany (taka trochę fajniejsza wersja z obrotomierzem i oryginalnymi zegarami między pasażerem a kierowcą) z gazem ujętym w dowodzie - ten ma też oryginalny hak tylko bez wpisu w dowodzie i oryginalne dosyć ładne alufelgi, jest aktualnie bez przeglądu a drugi z 1978 na części (zato z przyzwoitą budą - miał około 150 tys przejechane jak go kupiłem) stan jest oczywiście do roboty ale biorąc pod uwagę, że kiedyś skupowałem wszystkie kadety które gdziekolwiek w okolicy się pojawiły mam dużo części tak, że jeżeli ktoś zechce to myślę, że bez dodatkowych zakupów można coś sensownego z tego zrobić a jeszcze dużo zostanie. Myślę nad ceną i zapanowałem sobie 3500zł za wszystko co mam a jest tego naprawdę dużo. Bardzo proszę o kontakt jeśli ktoś byłby zainteresowany - mogę wysłać zdjęcia lub dodatkowe informacje. Raczej wolałbym wszystko sprzedać w komplecie. Jeszcze raz napiszę z pałną odpowiedzialnością jest tego wszystkiego naprawdę dużo więc jeśli komuś kadett C się podoba to z częściami ode mnie niczego mu nie braknie.
Pozdrawiam
Daniel
pl500@poczta.fm
Dwa Kadett'y C do sprzedania
- baro
- Marka: opel
- Silnik: 2,0 cih
- Rok produkcji: 1981
- Gadu-Gadu: 59128
Re: Dwa Kadett'y C do sprzedania
barkraw@gmail.com wyślij fotki i ska jesteś
-
ja też poproszę zdjęcia - m.kaczkowski@hotmail.com.
- baro
ja narazie też ządnych zdjeć nie mam
-
- Marka: Opel Kadett
- Silnik: 1.2
- Rok produkcji: 1977/1978
Dwa Kadett'y C do sprzedania
Moje Kadetty C już u nowego właściciela - biorąc pod uwagę, że części nosiliśmy pół dnia mam nadzieję, że tak jak pisałem i mówiłem nie braknie mu niczego do odbudowania i cieszenia się autem. Pozdrawiam wszystkich i życzę jak najwięcej zadowolenia z autek.
Pozdrawiam
Daniel
PS.
W związku z tym, że wpis miał na celu zainteresowanie forumowiczów i doczekał się finału proszę o jego zamknięcie i ewentualne usunięcie.
Pozdrawiam
Daniel
PS.
W związku z tym, że wpis miał na celu zainteresowanie forumowiczów i doczekał się finału proszę o jego zamknięcie i ewentualne usunięcie.
- kogan77
- Marka: Opel
- Silnik: 1.8 S
- Rok produkcji: 1976
- Kontaktowanie:
Skoro już "po ptakach", to upublicznię zdjęcia od oferenta, co by można było się obejść smakiem
Jak znam życie, to w tym kraju jest tylko jeden taki szybki SKUP ŻYWCA, który legitymuje się rejestracją rozpoczynającą się na EL
Pomyliłem się ?
Jak znam życie, to w tym kraju jest tylko jeden taki szybki SKUP ŻYWCA, który legitymuje się rejestracją rozpoczynającą się na EL
Pomyliłem się ?
- baro
myślę ze niebawem temat wypłynie i dowiemy się kogo garaz się powiększył
Wróć do „Allegro, Ebay i inne 'okazje' ;-)”